Aku sinau lan ngevaluasi perusahaan bacaan psikis kanggo wong golek ilmu jiwa sing paling berbakat sing ana. Aku wis menehi review kanggo apa aku nimbang dadi Top 10 psikis maos perusahaan ing internet. Aku mung bakal nyatakake review babagan perusahaan-perusahaan sing aku wis digunakake dhewe lan ketemu kanggo ketemu standar dhuwur aku looking for. Iki tansah jujur. Aku ngajak sampeyan kanggo njupuk kauntungan saka riset ekstensif, lan saya yakin yen sampeyan bakal nemokake perusahaan sing paling cocok karo kabutuhan sampeyan. Seneng!

Cara Ngomong Yen Psikis Sampeyan Jujur utawa Palsu

Akeh wong nyedhaki paranormal kanggo jawaban kanggo pitakonan penting utawa kanggo pitutur nalika mbebayani. Panuntun dhasar bisa ditemokake saka psikis asli, nanging bisa dadi angel kanggo nemtokake sing maca sah utawa palsu. Paling apik sampeyan bisa nindakake kaya kahanan iki sinau dhewe supaya luwih gampang kanggo nemtokake pratandha peringatan saka artis.

Njaluk Pitakon Palsu Sampeyan

Iku penting kanggo ngelingi yen psikis biso dipercoyo wis njupuk informasi saka sumber nyata, supaya informasi bakal dadi tartamtu tartamtu. Sawijining maca palsu mung ndhelikake, lan bakal nyuwun pitakonan sing ora jelas supaya sampeyan bisa ngetokake informasi kasebut.

Misale, psikis ora jujur ​​bisa ngomong kaya, "Sapa wong jenenge R?" Kemungkinan, paling akeh wong duwe pasangan lanang ing kulawarga sing jenenge diwiwiti karo huruf R.

A psychic sah bakal ngomong, "Aku duwe wong kene kanthi jeneng Robert sing liwati saka serangan jantung." Informasi bakal nyata lan tartamtu lan paling wektu, sampeyan bakal ngenali informasi sing cepet sanget. Conto:

Palsu Palsu: "Sapa lanang sing tilar donya enom banget, utawa kanthi tragis?"

Nyata Psikis: "Aku duwe bocah lanang sing melu ing kecelakaan mobil."

Palsu Palsu: "Apa ana rasa tresna ing urip sampeyan sing ora ngerteni yen sampeyan njupuk 100% saka?"

Nyata Psikis: "Wong sing wis suwe kanggo wektu sing suwe ora ngrasakake katresnan kanthi cara sing dikarepake. Apa sing nyekel wong iki yaiku rasa wedi marang prasetya lan sampeyan kudu netepake yen cukup cukup. "

Response Emosionalmu

Response Emosionalmu
Ana wektu nalika individu pancen ngarep-arep pesen utawa panuntun dhumateng. Padha bisa ngarep-arep supaya dadi target gampang kanggo nonton psikis sing ora ngaku sing ngaku asli. Nanging, nalika sampeyan lagi ngomongake psikis sing paling apik, dheweke bakal kerep mbukak informasi sing entuk tanggepan emosional sing cepet lan kuwat saka klien. Mangkono amarga informasi katon ing ngarep lan individu naluri mangerteni informasi kanggo wong-wong mau.

Sampeyan ora bakal kelakon saben wektu sampeyan guneman karo paranormal, nanging penting sinau kanggo dipercaya emosi lan intuisi nalika nerangake informasi sing dijupuk saka maca. Yen sampeyan kanthi otomatis rumangsa dicopot saka informasi kasebut, kaya-kaya ora mung sampeyan, sampeyan bisa uga pengin menehi perhatian luwih apik lan nggoleki pratandha peringatan liyane.

Curses utawa Spells

Curses utawa SpellsYen maca sing ngandhani yen ana sumpah dianggo, utawa mantra dibutuhake kanggo ngilangi energi negatif sing ana ing sekitar sampeyan, mesthine palsu. Penipu iki bakal ajrih marang klien-klien kasebut kanthi kawitan nyatakake yen kutukan minangka alesan kanggo rasa kasengsem lan masalah liyane sing wis suwe. Banjur bakal menehi tawaran kanggo mbusak kutukan kasebut kanthi nindakake ritual kuno, lan ngisi ragad kanggo nglakoni.
Iki minangka tandha pinercaya saka scam psikik sing nyoba nglokro klien menyang mbayar kanggo penghapusan kutukan. Sadurunge, akeh wong sing mlayu amarga kutukan kasebut minangka cara sing apik kanggo njlentrehake masalah-masalah sing dialami lan ora bisa dipercaya. Sayange, iki ora gampang kanggo mbayar sawetara atus dolar kanggo mbusak kutukan. Aja pracaya "ramalan" sing ngandhani iki.

Ulasan Psikik Online

Ulasan Psikik OnlineLiyane bab gedhe sing bakal mbantu sampeyan nemtokake manawa paranormal iku biso dipercoyo Online Psychic Chat wis mriksa online kanggo review lan testimoni. Pelanggan sing wis tau ngalami positif utawa negatif karo psikis tartamtu bakal bisa ngomong babagan iki. Maca review lan testimoni bisa mbantu sampeyan nemtokake manawa psikis mbiyantu para pelanggan liyane lan manawa dheweke percaya manawa dadi sah utawa ora.
Iki bisa dadi ukuran gedhe nalika nerangake yen menehi pidhato iku nyata. Malah psikis dhuwur bisa uga ora gampang nampa utawa nyambut gawé bebarengan karo klien koperasi, saéngga para nonton bisa duwe review negatif ing kene, nanging wong-wong sing nduweni komentar ala kudu ditliti kanthi rapet.

Kanthi sinau kanggo nemtokake pratandha peringatan iki, sampeyan bisa nyimpen dhuwit kanggo entuk dhuwit kanthi cepet ing sawijining scam psikis online. Mesthekake yen psikis sing asli lan sejati sing pancen pengin ngliwati pesen lan panuntun dhumateng sing bisa diwenehake kanggo sampeyan saka alam semesta, sisih liyane utawa sumber tambahan.

Apa Langkah Setunggal?

Yen sampeyan lagi nggoleki bacaan psychic sah, gunakake perusahaan mung biso dipercoyo kaya telung jaringan psikis sing kadhaptar ing ndhuwur (Asknow, Sumber Psikik, Kasamba lan liyane.). Kabeh telu perusahaan kasebut duwe pilihan penasihat sing akeh banget kanggo milih, lan saben maca bakal diwenehake ing proses testing lan skrining sing ketat kanggo mesthekake yen dheweke sajrone nyata lan duwe kemampuan asli.
Apa Langkah Setunggal?